Traktamente Grenada 2020

Om du ska på tjänsteresa till Grenada kan det vara bra att ta reda på aktuellt traktamente för resor till Grenada. Skatteverket reglerar varje år gränsen för traktamente för alla länder i världen. De belopp som är satta för Grenada och övriga länder begränsar det maximala beloppet som en arbetsgivare kan betala ut till en anställd utan skatteplikt. Vid resa till exempelvis Grenada är tanken att traktamentet ska täcka de ökade levnadskostnader som uppstår i och med resan, exempelvis för restaurangbesök och vardagliga småutgifter.

För 2020 har Skatteverket beslutat om ett maximalt traktamente på 581 svenska kronor per dag för resor till Grenada. Om du under din resa till Grenada kommer att inkludera flera olika städer i Grenada är traktamentet detsamma för alla städer. Däremot om du kommer att besöka närliggande länder i Nordamerika eller andra delar av världen så behöver du även ta reda på aktuellt traktamente för dessa länder.

I Grenada används valutan Östkaribisk dollar som betalningsmedel. Innan en resa till Grenada kan det vara bra att ta reda på aktuell valutakurs (växlingskurs) för Östkaribisk dollar. Valutakoden för Östkaribisk dollar är XCD, vilket är bra att veta när du söker aktuell valutakurs för Östkaribisk dollar.

Ett tips är att en sökning på Google enligt nedan ger aktuellt värde på 1 XCD inför din resa till Grenada.

1 XCD to SEK

Du kan självklart även omvandla andra belopp i Östkaribisk dollar till svenska kronor på samma sätt.

10 XCD to SEK

100 XCD to SEK

100 XCD to SEK